Huiswerkbegeleiding Breda

Huiswerkklas en Huiswerkbegeleiding.

Binnen de praktijk in Breda is er de mogelijkheid tot huiswerkbegeleiding en individuele bijles in de huiswerkklas. Heb je behoefte aan een rustige werkplek om je huiswerk geconcentreerd aan te pakken? Of heb je behoefte aan huiswerkbegeleiding dan is de huiswerkklas iets voor jou. In een rustige omgeving maakt je s’middags je huiswerk onder toezicht van een studiebegeleider.

Vind je het lastig om zelfstandig te werken? Heb je moeite met het plannen van je huiswerk, structureren van de leerstof of het maken van een planning? Dan is het verstandig om je aan te melden voor huiswerkbegeleiding.

In de huiswerkklas kun je vragen om uitleg, je wordt overhoord en er wordt samen met jou gewerkt aan een goede planning. Het doel is om het huiswerk aan het einde van de middag grotendeels af te hebben. In de huiswerkklas in Breda wordt bijles gegeven in bijna alle vakken en op elk niveau.

Studiecoaching

Binnen de huiswerkklas in Breda is de mogelijkheid om studiecoaching te krijgen. Je leert plannen, mindmappen en schoolwerk systematisch aan te pakken. Je leert je eigen leerstijl ontdekken en krijgt studiebegeleiding van een ervaren psycholoog. Wanneer je weet hoe je leerwerk slim aanpakt heb je hier je leven lang plezier van.

Voor wie is huiswerkbegeleiding geschikt?

De huiswerkbegeleiding binnen de praktijk in Breda is voor scholieren/leerlingen die:

  • Moeite hebben met organiseren en plannen;
  • Begeleiding nodig hebben bij de leerstof;
  • Moeite hebben om effectief te werk te gaan;
  • Onzeker zijn over prestaties of last hebben van faalangst;
  • Weinig gemotiveerd of gedisciplineerd zijn;
  • Concentratieproblemen hebben

De huiswerkbegeleiding wordt in Breda gegeven in een groep van 6 tot 8 leerlingen en is bedoeld voor kinderen uit groep 7 en 8 en scholieren uit het voortgezet onderwijs.

Werkwijze

Leerlingen die huiswerkbegeleiding volgen binnen de praktijk in Breda krijgen hulp bij organiseren en plannen, het leren van de stof, het wegwerken van eventueel opgelopen achterstanden en een goede voorbereiding op de Cito-toets of de middelbare school.

Een prettige bijkomstigheid van huiswerkbegeleiding

Een prettige bijkomstigheid van huiswerkbegeleiding of bijles binnen praktijk Sanders Psychologie in Breda is dat kinderen met leerproblemen of psychische problemen welkom zijn en op een kundige manier begeleid worden op school en studiegebied. Daarnaast worden kinderen met faalangst en onzekerheid op professionele wijze geholpen zonder dat daar bij het kind de nadruk op ligt. Er is wanneer hier behoefte aan is altijd tijd en ruimte om even te praten met onze psycholoog.

Wanneer gewenst kan er contact zijn tussen school en huiswerkklas. Een goede samenwerkking met school kan voor nog betere resultaten zorgen en zorgt ervoor dat de huiswerkbegeleiding zo optimaal mogelijk kan plaats vinden.

Openingstijden & Tarieven

De huiswerkklas en huiswerkbegeleiding is geopend van 15.30 uur tot 18.00 uur. Leerlingen zijn vanuit school direct welkom in de praktijk. Wanneer het roostertechnisch beter uitkomt om eerder te komen dan is dit in overleg mogelijk. Voor individuele bijles worden na afspraak andere tijden besproken.

 

1 dag per week

2 dagen per week

3 dagen per week

4 dagen per week

5 dagen per week

Huiswerkbegeleiding

155 € per maand

245 € per maand

295 € per maand

345 € per maand

385 € per maand

Huiswerkklas

70 € per maand

110 € per maand

150 € per maand

190 € per maand

230 € per maand

Individuele bijles

37.50 € per uur

Cito training

40 € per uur

 

Vragen over huiswerkbegeleiding in Breda?

Neem bij vragen, interesse, of voor meer informatie over huiswerkbegeleiding binnen onze praktijk in Breda vrijblijvend contact op.

Interesse in huiswerkbegeleiding? Neem contact op!