Gegevens
Sanders Psychologie
Mozartlaan 15
4837 EH Breda
0612306672
info@sanderspsychologie.nl

Actueel

Het laatste nieuws over Sanders Psychologie.

Faalangsttraining

De samenwerking tussen Stoer & Sterk en Sanders Psychologie was reeds bekend. Na een periode van overleg en bezinning hebben Stoer & Sterk en Sanders Psychologie de handen ineen geslagen om een unieke (groeps) faalangsttraining te verzorgen. Door de professionele begeleiding vanuit beide partijen is de training vooraf al een gegarandeerd succes. In de training worden handvatten aangeboden om faalangst de baas te zijn. Hiernaast wordt het zelfvertrouwen van de deelnemers vergroot. Iedere training focust zich op een thema die veelvuldig terugkomt in het leven van jeugd met faalangst.

Ook geïnteresseerd in de training? Vanaf 17 januari wordt de training iedere zaterdagochtend aangeboden vanaf 10.00 uur. De training wordt verzorgd in de vestiging van Sanders Psychologie te Breda. De training omvat zes bijeenkomsten van 2 uur, een intakegesprek en een afsluitend evaluatiegesprek.

De kosten van de training bedragen 195,- euro.

 

Waarom wachten? Sluit je aan bij de training en ontdek wat jij jezelf allemaal te bieden hebben zonder de last van faalangst.

 

terug naar vorige pagina